Skip to main content

Today amazon quiz

  Today amazon quiz play and win amezing prises now...win 5000 pay balance...

Offer Details

Amazon Quiz Answers, Amazon App Quiz Contest Answers, Amazon Today 17th May 2021 Quiz Answers

Amazon Is Back With Another Quiz Contest Amazon Pay Quiz Contest In Which users have to answer the questions and stand a Chance to Win Sony DSLR. All Amazon Quiz Answers For 17th May 2021 Updated Below. Offer Is Valid For All Amazon Users. Read And Follow Below Mention Steps To Avail Amazon Quiz Contest.

Amazon Today's Quiz Answers [17th May 2021, 24 hours starts from 12AM]:

Answer The Questions And Stand A Chance To Win Rs 5000 Pay Balance

Q1:– You can use Alexa to discover funzone, if you have a phone with which of these operating systems?

Answer : Android

Q2:– May 1st is observed as the foundation day of Maharashtra. It is also the foundation day for which of these states?

Answer : Gujarat

Q3:– Goals from Mason Mount and Timo Werner in the 2nd leg sealed which team’s passage into their first UEFA Champions League final since 2012?

Answer : Chelsea

Q4:– Which famous person born on May 7th was the first Asian to win a Nobel Prize for Literature?

Answer : Rabindranath Tagore

Q5:– Name this musical instrument

Answer : Saxophone

Q6: These wrinkles near the eye are commonly called what?.

Answer: Crow’s Feet

Amazon Today's Quiz Contest Terms:-

  1. This Contest will commence on 17th May From 12:00:00 A.M. till 24 hours
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in App ("Amazon.in App").
  3. Once you have signed-in to Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared lucky winner(s) will be eligible for winning Rs 5000 Pay Balance


Comments

Popular posts from this blog

Amazon Today's Quiz Answers

  Amazon Today's  Quiz Answers Answer The Questions And Stand A Chance To Win Rs 25000 Pay balance Q1 – National Cyber Crime Reporting Portal is managed by which of these Indian ministries? Ans :  Ministry of Home Affairs Q2 – On International Womens Day 2021, which statue was surrounded by shards of broken glass to represent the smashing of the glass ceiling? Ans :  Fearless Girl, Wall Street Q3 – In April 2021, who became the number one  ODI  batsman in  ICC   ODI  rankings? Ans :  Babar Azam Q4 – This is the baby of which animal? Ans :  Ostrich Q5 – This object was invented by which English philosopher in 1250? Ans :  Roger Bacon Amazon Today's Quiz Contest Terms: This Contest will commence on  29th May  From 12:00:00 A.M. till 24 hours In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in App ("Amazon.in App"). Once you have signed-in to Amaz...

AMAZON PRIME BOUNTY PROGRAM

Amazon Prime Bounty What are the Amazon Prime membership benefits? Amazon Prime benefits, applicable on all  Prime Eligible  items, include: • FREE One-Day Delivery to eligible addresses. • FREE Two-Day delivery to eligible addresses. • Prime Early Access- Get early access to Lightning Deals on Amazon.in. • Prime Exclusive Deals - Get exclusive Lightning Deals and Deals of the Day for Prime members on Amazon.in • Prime Video- Get unlimited video streaming of latest movies, award-winning Amazon originals and TV shows from India and around the world. For more details, go to  About Prime Video. • Prime Music - Get unlimited, ad-free access to Playlists, Stations and millions of songs and albums at no additional cost. For more details, go to  Amazon Prime Music. • Prime Reading - You can borrow eBooks, comics, and more from the Prime Reading catalogue and read them on your Kindle E-reader or the free Kindle reading apps for android, iOS, PC and Mac. For more information,...

Amazon App Quiz Contest today

 Amazon Quiz Answers, Amazon App Quiz Contest Answers, Amazon Today 26th April 2021 Quiz Answers _________________________________________________ Amazon Is Back With Another Quiz Contest Amazon Pay Quiz Contest In Which users have to answer the questions and stand a Chance to Win Exciting Prizes. All Amazon Quiz Answers For 26th April 2021 Updated Below. Offer Is Valid For All Amazon Users. Read And Follow Below Mention Steps To Avail Amazon Quiz Contest. Amazon Today's Quiz Answers [26th April 2021, 24 hours starts from 12AM]: Answer The Questions And Stand A Chance To Win Rs 10000 Pay Balance Q1: During Easter, confectioners in which country often make chocolate likenesses of the rabbit sized marsupial- the Bilby? Ans: Australia Q2: Pandit Ravi Shankar was born on April 7th, in which city known as a pilgrimage spot? Ans: Varanasi Q3: Amid COVID-19 concerns, which tournament usually the first Masters 1000 event of the ATP season was postponed? Ans: Indian Wells Q4: Which is this ...